Benconi Vinimport, Rødovre

Vi har mere end 40 års erfaring i vinbranchen. Det er din garanti for kvalitet og seriøsitet.

Benconi Vinimport sælger i dag vine fra FrankrigItalienSpanien og USA. Vi har dag-til-dag levering. Vores store erfaring gør, at vi har et kæmpe netværk i de lande vi importerer fra, så søger du vine, som ikke er i vores sortiment, kan vi med sikkerhed skaffe dem hjem til dig.

Udover vores salg af vin tilbyder vi idag rådgivning om vininvestering og køb/salg af Fine Wine. Vi er hvert år til En Primeur smagning i Bordeaux for at vurdere den nye årgang, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt, og samtidig for at holde os opdateret på nye trends i branchen.

Benconi Vinimport er godkendt til at handle på Liv-Ex.com, som er den eneste børs i verden, hvor der kun handles vin. Det vigtigste ved handel med Fine Wine er et stort “Know How” ved indkøb og derefter omhyggelig håndtering samt sørge for optimale opbevaringsforhold i hele vinens levetid, da det har direkte indvirkning på den fremtidige værdi.

Som investeringskunde hos Benconi Vinimport har du mulighed for at komme med til den prestigefyldte En Primeur smagning hvert år i Bordeaux, hvor du sammen med andre investeringskunder hos Benconi Vinimport kan kombinere dine interesser for god vin og gode investeringer.