Benconi Vinimport A/S drives af Christian Corinth, som indtrådte i firmaet i 2006. I forbindelse med generationsskifte blev Benconi Vinimport ændret til A/S i januar 2017.

Christian har en HHX eksamen, og er videreuddannet inden for hotel- & restaurationsbranchen, og var i 4 år ansat på Hotel Phoenix Copenhagen, inden han i 2006 blev ansat i familiefirmaet, hvor han siden har udviklet en stor viden om vin og har været initiativtager til at udvide sortimentet med italienske, spanske & amerikanske vine.

Vi har mere end 40 års erfaring i vinbranchen. Det er din garanti for kvalitet og seriøsitet.

Benconi Vinimport sælger i dag vine fra Frankrig, Italien, Spanien og USA. Vi har dag til dag levering. Vores store erfaring gør, at vi har et kæmpe netværk i de lande vi importerer fra, så søger du vine, som ikke er i vores sortiment, kan vi med 99% sikkerhed skaffe dem hjem til dig.

Udover vores salg af vin tilbyder vi idag rådgivning om vininvestering og køb/salg af Fine Wine. Vininvestering er den opsparingsmåde, der giver den største tilvækst til opsparingen. Vi er hvert år til En Primeur smagning i Bordeaux for at vurdere den nye årgang, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt, og samtidig for at holde os opdateret på nye trends i branchen.

Benconi Vinimport er godkendt til at handle på Liv-Ex.com, som er den eneste børs i verden, hvor der kun handles vin. Historisk set har det vist sig, at investering i vin giver langt større afkast end de traditionelle investeringer som aktier, guld, kobber mursten osv. Det allervigtigste ved handel med Fine Wine er, et stort “Know How” ved indkøb og derefter omhyggelig håndtering samt sørge for optimale opbevaringsforhold i hele vinens levetid, da det har direkte indvirkning på den fremtidige værdi.

Som investeringskunde hos Benconi Vinimport har du mulighed for at komme med til den prestigefyldte En Primeur smagning hvert år i Bordeaux, hvor du sammen med andre investeringskunder hos Benconi Vinimport kan kombinere dine interesser for god vin og gode investeringer.

Vi tilbyder køb af vin En Primeur, dvs. køb vinen mens den ligger på fade. Fordelen ved at købe vin på denne måde er at prisen er lavere end den er når vinen kommer på flaske. Du kan købe vin En Primeur fra Frankrig, Spanien og USA hos os.