Priser

Alle priser er dagspriser, og i danske kroner inkl. 25% moms samt gældende afgifter. Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl og afgiftsændringer. Nogle varer er ikke lagervarer. Priser er excl. fragt og levering.

Ordrebekræftelse

Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en e-mail som bekræfter din ordre. Af bekræftelsen fremgår bla. ordrenummer og den samlede pris.

Betaling

Yourpay bruger den seneste teknologi imod bedrageri, så du er 100 % beskyttet mod, at der sendes uautoriserede betalinger fra din konto.Hvis du vælger at betale over nettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusive dine kortoplysninger.Er du usikker på brugen af vores e-shop og betalingssystemer, er du velkommen til at ringe på 31717301, og vi kan hjælpe dig igennem med betalingen. Hvis du ikke ønsker at betale med dit Dankort over nettet, har du følgende mulighed.Overføre beløbet til vores konto i Dragsholm Sparrekasse, reg. nr. 0537 konto 662852.

Mobilpay 20 96 09 14

Levering

Bestil dine varer inden kl. 10, og vi vil sørge for at sende senest dagen efter, således at du modtager dine varer senest 2 dage efter din bestilling. Vi sender med Postnord i hele Danmark.

Afhentning

Du er velkommen til at afhente din bestilling personligt på vores adresse, så du undgår fragtomkostninger. Der skal altid aftales afhentning på forhånd.

Fragt

Gratis fragt ved køb over 2.000 kr. Ved køb under 2.000 kr. pålægges fragtomkostninger på 150 kr.